ponedjeljak, 20. kolovoza 2012.

Most worn summer things! | Tag



Most worn nail polish

 

Maybelline mini colorama-color 80 electric blue


Naprosto obožavam ove male lakiće iz maybellina. Imam ih čak u nekoliko boja! Plava boja je definitivno moj favorit ovo ljeto. Odlično mi pristaje uz moj plavi badić pa je možda baš to i bio razlog zbog kojeg sam ovaj lak konstantno bez prestanka nanosila.


 Most worn scent

 

Jean Paul Gaultier Summer fragrance
Lagani, a vocni,baš pravi ljetni! Ne znam baš opisivati parfeme,mislim da je to više osobno koji mirisi kako kome odgovaraju. Meni je postao favorit baš zbog toga što nije napasan i mogu ga nositi za dnevnu upotrebu bez da pogušim ljude oko sebe :p


Most worn hair product

 

Balea UV sprej za kosu
O ovom super proizvodu govorila sam u svom postu Summer lovin! I dalje je veliki favorit!


 Most worn shoes

 

Bought in Pittarello
Kupila sam ih sasvim slučajno no postale su mi omiljene i nosila sam ih cijelo ljeto baš na sve. Zbog svoje neutralne bolje idu uz svaku odjevnu kombinaciju. Odlične su za svaki dan uz neku ležernu kombinaciju i navečer za odlaske u kino.


Most worn accessory

 


Necklace from Avon



 Omiljena ogrlica koja može podici svaku odjevnu kombinaciju. Za prigode u kojima se želite osjećati i izgledati svećanije,dotjera svaki outfit.


Most worn foundation


Avon smoothing minerals
Za ove ljetne dane kada stvarno netrebate puno šminke jer želite da vam koža diše mineralne podloge su idealne! Ja sam slučajno izabrala ovu iz avona jer mi je tako katalog bio na dohvat ruke :p Zadovoljna sam jer nisam cijelo ljeto morala stavljati tešku šminku. Ovo taman prikrije nedostatke i daje koži da diše. Srednje prekriva,obavezno koristim uz korektor da prekrijem grozne podocnjake i naporne prištiće.


 Most worn blush/bronzer


Avon 24K rumenilo
 Na početku kad sam kupila ovaj proizvod nisam ga voljela. Međutim postao mi je jedan od omiljenih! Naime,koristim u vecini slučajeva samo ovaj ljubičasti dio,mislim da odlično ide uz boju moje kože.


 Most worn lip product

 

Rimmel London-color 206 Nude Pink
Čula sam vec dosta o Rimmel ruževima,i to samo dobre stvari. Moram reci da nisam razočarana,kremasti su,mekani i ne isušuju usne. I ova boja mi se pokazala kao pun pogodak!


 Most worn mascara

 

MaxFactor 2000 Calorie
Tko još nije čuo za ovu maskaru? Produžuje trepavice a popunjava ih. Odličan volumen,daje efekt umjetnih trepavica. Definitivno must!


 Most worn eyeshadow

 

Sephora-lucky penny N°54
 Ovog sjenila stavim malo "in the crease" samo da dam neku formu i definiciju ocima. Koristim ga zajedno sa tušem na gornjim kapcima i malo crne maskare and we are done!


So I have seen this tag going around youtube about most worn summer things so I decided to do one myself,just to share with you guys some of my favourite products this summer! =)

Sva šminka kupljena je u dm-u osim sephora sjenila za oči koje je kupljeno u sephori. Avon proizvodi naručeni su preko Avon kataloga. Parfem je bio poklon,a sandalice su kupljenje početkom ljeta u Pittarellu u King Crossu.

Hvala na čitanju!

xoxo

2 komentara:

  1. super ;D
    mislim da sam ja valjda jedina osoba kojoj ta maskara apsolutno nista ne valja xD

    http://fashvictim.tumblr.com/

    OdgovoriIzbriši

Thank you for your lovely comments, it means a lot!
I will comment back,
And don´t forget to follow! xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...