ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

Summer lovin!



















List of my favourite summer products, for skin and hair:


Eveline Sun protection face cream SPF 30



















Najveci problem koji sam imala sa kremama za lice je taj da svaka sa kojom sam se do sad susrela je bila užasno masna na mojoj koži. Imajuci inace problematičnu kožu lica te kožu sklonu aknama to mi nije odgovaralo jer mi se lice uvijek sjajilo kao disko kugla i nekako sam imala osjećaj da mi se pore još više začepljuju. Na ovu kremu sam naišla sasvim slučajno i moram priznati da sam jako ugodno iznenađena! Krema je dosta gusta što znači da pruža dobru zaštitu(ne volim kreme za sunčanje koje su vodenaste jer imam osjećaj kao da ne pružaju dovoljnu zaštitu jer ih nanosim u dosta tankom sloju). Lako se razmazuje i ne ostavlja mi lice masnim. Nanosim ovu kremu ljeti i ispod šminke što je s obzirom da imam mješovitu kožu(masna t-zona i suhi obrazi) prije bilo nemoguce jer bi se odmah počela sjajiti. Jedina stvar je da ukoliko se ne razmaže dobro i ako se stavi previše može ostaviti bijeli trag i biti dosta teška na licu. Dolazi i u pakiranju sa SPF zaštitom 50,ima UVA i UVB zaštitu što znači da štiti od štetnih zraka koje prodiru i kroz staklo i isto tako je za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama što je super. Definitivno favorit!


 Sundance krema za sunčanje sa beta karoten- SPF15
Sundance je još jedan brand(prodaje se u dm-u) koje me totalno oduševio. Njihove kreme za sunčanje koristim vec sad 3. godinu za redom i nikad nisu razočarale. Prvim danom na ljetovanju uvijek koristim zaštitni faktor 30 i kremu nanosim redovito no zadnje dane pređem na ovu Sundance kremu za ubrzano tamnjenje za vec osunčanu kožu sa beta karotenom. Ovo mojoj koži daje onaj neki sun kissed glow,onaj zlatni bronze odsjaj. Isto tako pruža zaštitu i vodootporna je. Ako želite još dodatno potamniti vec osunčanu kožu,definitivno preporučam ;)

                                         I kosa treba zaštitu! Balea UV zaštitni sprej za kosu
Vecina cura zaboravi na kosu ali i njoj je potrebna zaštita također. Svaki puta prije plaže obavezno špricnem par puta ovaj sprej u kosu i poslije svakog kupanja isto. Kosa mi je mekana,lakše se rasčešnjava i što je najvažije zaštičena! Štiti kosu od štetnih UV zraka i morske soli. Osim što mi je kosa mekana odlično i miriše!

Pyrus - multiaktivni gel nakon sunčanja
Ono što mi je obavezno nakon boravljenja cijeli dan na suncu je krema poslije sunčanja. To je jako bitno za moju kožu jer joj vraća vitalnost i mekoću. Ovaj pyrus gel naručila sam preko prijateljice i pokazao se kao pun pogodak. Ono što ga razlikuje od ostalih krema poslije sunčanja je to što je ovo gel i zato se jako brzo upija,sadrži zeleni čaj,aloe veru i mentu pa ugodno hladi kožu. Ono što ne volim je kada kreme poslije sunčanja još dodatno maste kožu...međutim ovaj gle tako ugodno hladi da bi ga definitivno preporučila u slučaju blagih opeklina kože. Što je najvažnije u kratkom roku se osuši pa nemate problema sa masnom odjećom poslije. Jedina "mana" je jako intenzivan miris mente i aloe vere pa ako niste fan tog mirisa možda tako nešto i nije za vas. Osim toga,  izvrstan je ;)

Gliss -hair repair sprej iz Schwarzkopfa
 Ovaj sprej sa tekućim keratinom za oštećenu i suhu kosu mi je ideal kao zamjena za regenerator ljeti. Umjesto da stavljam tekuci regenerator na kosu tjekom tuširanja zamjenila sam ga ovim u spreju. Omogućava lakše češljanje i kosa mi je svilenkasta poslije. Što je najvažnije može ga se koristiti svaki dan,na mokru ili suhu kosu poslije pranja kose ili prije svakog češljanja. Općenito obožavam njihove proizvode za kosu tako da me činjenica da mi se ovaj proizvod jako sviđa i nije iznenadilo ;)

Nivea Body Smooth Milk

Nakon što se vratim s ljetovanja ili nekog dugog boravljenja na suncu moja koža treba konstantnu zaštitu i njegu. Ovo mlijeko za suhu kožu čini kožu mekom i pruža joj 24 hidrataciju (barem tako piše na boci i ja se slažem :D ) Ono zbog čega je posebno je shea maslac koje sam vec koristila u mnogim drugim kremama i maslacima za tjelo i jedan je od najboljih stvari za moju kožu. Koristim ovo svaki put nakon tuširanja i koža mi je uvijek mekana.

Dove silky nourishment Body Lotion
Nakon ljetovanja ako želite istaknuti svoju preplanulu put ovaj losion za tijelo je pun pogodak! U sebi sadrži male svjetlucave čestice od kojih koža izgleda kao da sjaji! Preporučam za noćni izlazak ili za svaki dan ako želite izgledati poput prave boginje ;) Njeguje, koža je mekana i lijepog izgleda..ovo je kao puder za tijelo,odlično!

2 komentara:

Thank you for your lovely comments, it means a lot!
I will comment back,
And don´t forget to follow! xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...