srijeda, 19. rujna 2012.

 New trend colors for fall!

 +some new stuff

 



According to 24sata magazine new fall trendy colors are blue, red-goes best with blondes and women with black hair, and purple for brunettes. So I am already all about one colour,guess which one? Yea,its blue :)

Čitajuci izdanje BudiIN koje dolazi zajedno sa 24sata naišla sam na zanimljiv članak o novim trendy bojama za ovu jesen. Iskreno, ljubičasta mi nekako i uvijek ide uz jesen ali ona tamnijeg tona. Ove godine posebno sam primjetila ljubičaste ruževe i ruževe boje trule višnje,dolaze u velikom stilu. Ljubičastu boju preporučaju više uz brinete no mislim da bi je svako mogao izvesti jer je dosta girly, ženstvena boja.
Što se tiće crvene ide mi nekako uz zimu, pa je odlično prijelazno razdoblje iz jeseni u zimu. Meni definitivno simbolizira Božić, snijeg, neke svečanosti. I definitivno glamur i dotjeranost, ženin seksipil. Odmah mi na pamet pada crveni ruž koji definitnivno obara s nogu i ženino je oružje zavođenja još od kad ga je proslavila slavna Marilyn Monroe. Crvena je tu da podigne temperaturu u ovim hladnijim danima ;)
Plava boja,što reci nekako mi je prirasla srcu i nekako nađe svoj put u svaki moj outfit. Hladna je a nekako maštovita,odgovara svima, svakome tko zna sa njom :)

Some new stuff bought yesterday:


Najlonke(u komadu 2 para)- H&M 69,00kn

 
Vestica(crvena da budem u trendu:p)- Stradivarius 59,00kn


 
 Zimske čižme s platformom- Humanic 359,00


 Torba/vrecica- Bershka 19,00kn

Lak sa šljokicama- Muller 15,00kn


I will be posting some cute outfits for fall using these things so stay tuned ;)

Thank you for reading,

xoxo

Broj komentara: 7:

  1. great purchases!!
    I invite you to visit my blog on http://laviecestchic.blogspot.com, hope that you like it!!! xx Marika

    OdgovoriIzbriši
  2. Purple is one of my favorite colors but I hardly have any of it in my closet...I need to add some especially since I'm more of a brunette now. Love that heart scarf...too cute.

    xo erica

    OdgovoriIzbriši
  3. u, bome je pao fini šoping! :) ja ću isto uskoro, al' u manjim kapacitetima pošto stvarno imam dosta odjeće i ne stane više u ormar. :D trebam samo crni kožnjak, i to pravu kožu. beretka, čarapice iz H&M-a i čizmice su mrak! :) a što se crvene tiče, nećeš požaliti zbog kardija. vječna boja i vječan komad odjeće. baš je sladak. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh isto kod mene,ne stane u ormar.pitam se dal imam previše odjeće ili mi je ormar možda premali :P Ja imam neku fejk kožu,dobro je za sad..tražim si novu traper jaknicu dok još nije tolko hladno :)

      Izbriši
  4. samo shopingiraš :)
    slatko je sve :) cipele su mi mrak, tak neke slično si i ja tražim :)
    po meni je must have ove jesni boja vina :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for your lovely comments, it means a lot!
I will comment back,
And don´t forget to follow! xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...